Yatay Geçiş 1. Yedek Listesi

1- Kayıtlar 21-22 Şubat 2022 tarihleri arasında Spor Bilimleri Fakültesi, Ziraat Fakültesi ve Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri MYO için Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında, diğer Birimler için ilgili Fakülte/Meslek Yüksekokulunda yapılacaktır.

2- Kayıt için 4 adet fotoğraf, 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi ve kendi Üniversitelerine ait öğrenci kimlik kartları getirilecektir.

3- Kayıt yaptıracak adayların kendi Üniversitelerinden “Yatay Geçiş Yapmasına engel bir durum yoktur” yazısı getirmeleri gerekmektedir.

4- Kayıt yaptıran öğrencilerin muafiyet ve intibak işlemleri için onaylı transkript ve ders içerikleri ile kendi Bölüm Başkanlıklarına 14.02.2022 tarihinden itibaren 10 iş günü içinde dilekçe ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Dilekçe örneği için tıklayınız.

Kozan İşletme Fakültesi

Spor Bilimleri Fakültesi