Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Temizlik Görevlisi Alımı Noter Kurası Çekilişi Sonuçları

Üniversitemiz sürekli işçi alımı için 12/02/2024 tarihinde Adana 4. Noterliği tarafından yapılan çekiliş sonuçları:

Noter Kurası Sonucu isimleri belirlenen asıl ve yedek adayların 19/02/2024-23/02/2024 tarihleri arasında Ç.Ü. Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Sözlü sınavı 26/02/2024 tarihinde Çukurova Üniversitesi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Temizlik Görevlisi Asıl ve Yedek Adaylar İçin İstenen Belgeler

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf
  3. Adli Sicil Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  4. Diploma veya mezuniyet belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  5. Erkek adaylar için Askerlik belgesi  (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  6. Sağlık raporu sözlü sınav sonucundan sonra atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek olup, başvuru evrakları arasında sağlık raporunun eklenmesine gerek yoktur.