Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Anaokulu Temizlik Görevlisi Kura Sonucu

Üniversitemiz sürekli işçi alımı için 26/07/2023 tarihinde Adana 4. Noterliği tarafından yapılan çekiliş sonuçları:

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Anaokulu

10******78 H**** Y***** T*****
32******10 S**** N** Y**** H****
32******08 M****** T**** M******

Noter Kurası Sonucu isimleri belirlenen asıl ve yedek adayların SÜREKLİ İŞÇİ MÜLAKAT FORMUNU eksiksiz olarak doldurarak belgelerini 27/07/2023-01/08/2023 tarihleri arasında Ç.Ü. Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Sözlü sınavın hangi tarihte yapılacağına dair açıklama http://www.cu.edu.tr/ adresinde duyurulacaktır.

Temizlik Görevlisi Asıl ve Yedek Adaylar İçin İstenen Belgeler

• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Adli Sicil Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  • Diploma veya mezuniyet belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  • Erkek adaylar için Askerlik belgesi  (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  • Sağlık raporu sözlü sınav sonucundan sonra atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek olup, başvuru evrakları arasında sağlık raporunun eklenmesine gerek yoktur.