TÜBİTAK 1001-Deprem Araştırmaları Projesi Bursiyer İlanı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden araştırmacıların bulunduğu Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Fikret KOÇBULUT’un yürütücülüğünde multidisipliner olarak yürütülecek olan “121Y409 Ecemiş Fayı'nın Kabuksal Deformasyonunun Jeodezik ve Paleosismolojik Yöntemlerle İncelenmesi” başlıklı araştırma projesinde görev almak üzere 1 adet Yüksek Lisans Bursiyeri aranmaktadır. Proje kapsamında Çukurova Üniversitesi Fizik Bölümü’nde Doç.Dr. Mehmet YÜKSEL danışmanlığında Optik Uyarmalı Lüminesans (OSL) ile Fay Zonlarının tarihlendirilmesi çalışılacak ve eski deprem izleri ile ilgili araştırmalar yapılacaktır.

Burs Süresi: 18 ay

Burs Miktarı: 2.500 TL/ay

İlgilenen adaylar aşağıda verilen iletişim yollarını kullanarak Doç.Dr. Mehmet YÜKSEL ile iletişime geçebilirler.

e-mail: myuksel@cu.edu.tr

Tel.: 03223386084-2480-125