2019 Ünilig Başvuruları Başlamıştır

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÜNİLİG MÜSABAKALARI AŞAĞIDAKİ BRANŞLARDA DÜZENLENECEKTİR.

FUTBOL

-PERSONEL

BASKETBOL

VOLEYBOL

-ERKEK BAYAN PERSONEL KARIŞIK

MASA TENİSİ

-BAYAN PERSONEL

SQUASH

-BAYAN PERSONEL

YÜZME

-ERKEK PERSONEL

BAŞVURULAR 11- 15 MART.2019 TARİHLERİ ARASINDA LÜTFULLAH AKSUNGUR SPOR SALONU İÇERİSİNDE BULUNAN SPOR MÜDÜRLÜĞÜNE ERHAN KALAY’A MESAİ SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

DAHA SONRA KURA ÇEKİMİ YAPILACAK KATILAN TAKIM SAYILARINA GÖRE STAÜLER AÇIKLANACAKTIR.

-Müsabakalar ile ilgili duyurular müsabakaların nerede ve ne zaman oynanacağı Lig.cu.edu.tr  sitesinden takip edilecektir.

-Öğrenci takımları katılacakları branşları belirtirken Fakülte veya Yüksekokuldan görevli bir hocanın imzası ile başvuru yapabileceklerdir.

-Müsabakalar ile ilgili oyun kuralları detaylı olarak Lig.cu.edu.tr adresinde detaylı olarak verilmektedir.

-Müsabakalarda dereceye giren takımlara veya ferdi branşlarda yarışan sporculara kupa ve madalya verilecektir.