ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI

Üniversitemize sürekli işçi alımı için; 27/12/2021 tarihli ve 317012 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan sürekli işçi alım ilanına başvuran adayların, 20/01/2022 tarihinde Rektörlük Toplantı Odasında Noter tarafından yapılan çekiliş neticesinde asil ve yedek adaylar belirlenmiştir.

Sürekli İşçi Alımı ilanına başvuru yapan ve sözlü sınavına girmeye hak kazanan adayların, 07.02.2022 tarihinde Pazartesi günü saat 09.00’da Üniversitemiz Akif Kansu toplantı salonunda yapılan sözlü sınav sonuçları ekteki listelerde sunulmuştur.

·  1 Kişi Sürekli İşçi Şoför (Yolcu Taşıma) sözlü sınav sonuçları için tıklayınız.

·  1 Kişi Sürekli İşçi Şoför (Yük Taşıma) sözlü sınav sonuçları için tıklayınız.

·  1 Kişi Sürekli İşçi Elektrikçi (Genel) sözlü sınav sonuçları için tıklayınız.

·  4 Kişi Sürekli İşçi Traktör Şoförü sözlü sınav sonuçları için tıklayınız.

·  10 Kişi Sürekli İşçi Beden İşçisi (Genel) sözlü sınav sonuçları için tıklayınız.

İsimlerinin karşısında “Asil” yazan adayların işe başlama işlemleri için Tam Teşekküllü Hastaneden alacağı Sağlık raporları ile birlikte şahsen 21/02/2022 – 25/02/2022 tarihleri arasında mesai bitimine kadar Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığı İşçi ve Sözleşmeli Birimine başvurmaları gerekmektedir.

Asil listeden başlamayanların olması durumunda sırasıyla yedek adaylar çağırılacaktır.

Asil ve yedek listede isimleri yazılı kişilere herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak olup, bu ilan tebligat yerine geçecektir.

Not : İtiraz Süresi 17/02/2022 mesai bitimine kadardır.