Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Akademik Personel Alım Düzeltme İlanı

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

Üniversitemiz öğretim elemanı kadrolarına yapılacak alımla ilgili olarak 25.12.2023 tarihinde ve 32410 sayılı Resmi Gazete'de aslına uygun olarak yayımlanan ilan satırları aşağıdaki gibi düzeltilmiştir.

İlgililere duyurulur.

BİRİMİ

BÖLÜMÜ

ANABİLİM

DALI

UNVANI

DERECE

SAYI

ALES

YDS

NİTELİK

Elektrik Makineleri

50

Elektrik, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Elektronik- Haberleşme, Kontrol ve Otomasyon, Bilgisayar, Haberleşme, Telekomünikasyon Mühendisliklerinden birinden lisans mezunu olmak, Elektrik, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Elektronik-Haberleşme, Kontrol ve Otomasyon, Bilgisayar, Yazılım, Yapay Zeka, Haberleşme, Telekomünikasyon, Biyomedikal Mühendisliklerinden birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

Elektromanyetik Alanlar ve Mikrodalga Tekniği

Telekomünikasy